Over Ons

Wooncentre Condor is al meer dan 30 jaar een vertrouwd bedrijf in het woonbranche/segment.

Op zoek naar een nieuwe bank, stoel, tafel of kast? Bij Wooncentre Condor hebben we diverse topmerken in ons assortiment. Ook voor lampen, decoraties en vloerkleden ben je bij ons aan het juiste adres, onze adviseurs vertellen je graag over de nieuwste trends en creatieve woonidee├źn maar geven jou ook gratis persoonlijk advies.

Door onze grote inkoop kunnen wij u prachtige meubels aanbieden voor zeer lage prijzen. Naast dat wij u een zeer scherpe prijs aanbieden garanderen wij u ook een goede service na de aankoop. Onze klantenkring is door de jaren heen uitgegroeid van Groningen tot Maastricht. De meubels worden door de bezorgdienst bij u thuis geleverd.

Prijs en kwaliteit en de verhouding hiertussen, is in de meubel en bedden branche een zeer belangrijk en ook vaak vergeten punt. Door onze jarenlange ervaring en zeer uitgebreide inkoop kanalen, scherpe inkopers en kwaliteit controleurs kunnen wij altijd een zeer goede en betrouwbare prijs/kwaliteit verhouding aanbieden. Een product waar wij volledig achter staan, en wij met gerust hart kunnen uitleveren aan onze klanten. Ons doel is dan ook om u zo veel mogelijk waarde voor uw geld te geven.